Shatler's kokteli

Ideja o SHALTER's koktelima razvijena je 2003 godine u legendarnom Havanna baru u Hamburgu. Suština je bila u tome da se kokteli poslužuju izvan limenke po principu "ready to serve", jer je postojao veliki izazov posluživanja velikog broja gostiju a sve u isto vrijeme, posebno u vrijeme velikih evenata. Tradicionalno miješanje koktela često nije bilo dovoljno brzo pa su u biti pravili koktele prije početka evenata čija je upotreba bila kratkog vijeka trajanja. Na taj način se rodila ideja o proizvodnji koktela u limenkama čiji je rok trajanja mogao da bude po nekoliko mjeseci.

U okusu i kvaliteti unaprijed miješani kokteli u limenkama ne bi trebali biti ništa lošiji u odnosu na tradicionalne koktele. Preko Liane Kohlhaus, osobe koja je u ovom trenutku odgovorna za sve recepte za Shatler's koktele, osnovana je kompanija Infinity Drinks GMHB. U lipnju 2006. Pertzsch i Hense zajedno sa gospodinom Rudigerom Bartholatusom i marketing ekspertom Stefanom Netzerom osnovali su kompaniju pod nazivom SHATLER's Getranke GmbH.

​Danas su SHATLER's kokteli prisutni na tržištu (trgovinama, marketima, online prodaja) u cijeloj Njemačkoj. Pored Njemačke ovi kokteli prisutni su i u: Švedskoj, Nizozemskoj, Belgiji, Kini, Švicarskoj, Austriji, Velikoj Britaniji, Irskoj, Estoniji, Grčkoj, Hrvatskoj itd....

Shatler's kokteli